Customer serviceAbout usSustainabilityNewsletter
Popular searchesNew arrivalsBagsBeltsAccessoriesBestsellersOutlet
Start/Pressrelease

Pressrelease 2019-09-17

Saddler lanserar rebranding, ny online flagship store och siktar på att bli Europas ledande varumärke inom läderaccessoarer.

Saddler är en av Sveriges största leverantörer av läderprodukter för sitt egna varumärke, men tar även fram läderaccessoarer för flera andra modevarumärken, såsom Oscar Jacobson och Morris. Nu storsatsar man på sitt egna varumärke och har lanserat ett helt nytt formspråk, en ny produktstrategi, förändrad marknadsstrategi samt har ett starkt fokus på sin egna online flagship store på saddler.com.
“Saddler har ända sedan starten varit specialister på det vi gör, kvalitativa läderaccessoarer i tidlös design. Vi har alltid tagit fram fantastiska produkter, men vi vill nu få fram vårt egna varumärke på ett tydligare sätt. Med rebranding av vårt varumärke, ny produktstrategi och inte minst vår stora satsning digitalt, så ser vi fram emot att möta både nya och befintliga kunder. Det är en fantastiskt spännande förändringsresa vi gör och den har bara börjat!” säger Henrik Billger, VD på Saddler.
Saddler har tidigare haft en enklare e-handel men nu satsar man på en helt ny online flagship store, som är tänkt att vara navet i det nya varumärket.

“Vår e-handel är inte bara en försäljningskanal, utan också en viktig möjlighet att visa upp vårt varumärke. I och med den nya satsningen vill vi definiera för våra kunder vad vi står för och vad vi vill vara. Med den digitala storsatsningen vill vi möta kunderna med en total Saddler-upplevelse, från onlinebesök till leverans. Vi tror att en kombination av återförsäljare och en stark digital närvaro, är det bästa sättet för att nå ut med vårt varumärke till ännu fler.”, säger Matilda Mohlin, varumärkes- & e-handelschef på Saddler.

Uttrycket för varumärket samt e-handeln är framtagen av designbyrån Grebban och e-handeln är byggd på modefokuserade e-handelsplattformen Centra.
För mer information, kontakta gärna:
Matilda Mohlin, varumärkes- och e-handelschef, Saddler
070 337 42 49
matilda.mohlin@saddler.com

Pressmaterial

Customer service
klarna_logo_white
visa
Mastercard-logo
americanexpress_logo_solid